2020-12-24 07:25:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Délelőtt kisebb kalamajka adódhat a szervezési kérdésekből

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Valaki elárasztja figyelmességével, ami meghatja, és viszonzásra készteti. Van, ami a szavaknál és az anyagi javaknál is többet jelent: ha egy hullámhosszon érezheti magát valakivel. Ez a csoda ma megtörténik önnel!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap nem a kompromisszumok és ultimátumok ideje. Az efféle terveit halassza későbbre, ne mérgezze párkapcsolatát taktikázással. A mai nap legyen az őszinte szereteté!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egész nap süt, főz, takarít, készül az estére. Bár napközben adódhat főzés közben egy kisebb malőr, végül minden remekül sikerül. Idén nagyon jól eltalálta, ki, mire vágyik igazán, és ön is örülni fog az ajándékoknak!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Hold kedvező fényszöge igazán meghitté teszi a mai napot. Az ünnepi készülődésből sok feladatot magára vállal a párja, így önnek pihenésre is jut ideje. Gondtalanul indul a nap, és így is folytatódik: minden a tervei szerint alakul!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bár a délelőtt még néhány fárasztó munkával telik, délután már pihenhet egy kicsit, és lesz alkalma lélekben is felkészülni a szentestére. A párja egy igazán kedves ajándékkal lepi meg, látszik, hogy valóban sokat gondolkozott azon, mivel szerezhetne örömet önnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Délelőtt kisebb kalamajka adódhat a szervezési kérdésekből, de ha engedi, a párja szívesen segít önnek. Ne akarja minden kérdésben magához venni az irányítást, hagyjon beleszólást a döntésekbe a többieknek is. A karácsonyi menüsor pompásan sikerül!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, hogy szétveti a feszültség. Ez sajnos kihat az egész családjára is. Szerencsére délután már visszatér a jó hangulata, és a szenteste boldogságban telik. A legszebb az lesz, ahogyan a család gyermekei örülnek a játékoknak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Hold fényszöge biztosítja már a harmóniát. Lendületesen lát neki a teendőknek, és bár elég kevés időt hagyott a feladatokra, mindennel végez délutánra. Este, a szerettei körében végre elengedheti magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lényegesen több dolga lesz, mint gondolta volna... Szerencsére jó formában van, és higgadtan kezeli a felmerülő apró bosszúságokat. Vidám és könnyed oldala kerül előtérbe. Este, az ünneplés után is bőven akad tennivalója.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon izgatott, emiatt pedig ingerült is. Jó lenne, ha nem rontaná el a hangulatot ezekkel a felesleges vitákkal… Délutánra, gyertyagyújtásra azonban már minden a legnagyobb rendben, és béke költözik a szívébe.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remélhetőleg már mindent megvásárolt, de ha mégsem, akkor legyen nagyon óvatos a pénzkiadással. Ne költsön olyasmire délelőtt, amit később megbánhatna. Az este meghitt, békés hangulatban telik!


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár fontos ma a gyorsaság és hatékonyság, azért jó lenne, ha a veszekedést elkerülné a párjával. Ne sürgesse a többieket, vegye egy kicsit lazábbra a dolgokat! Délutánra mindennel elkészül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: